Към начална страница

⇓⇓⇓

 

Афродита Комерс ЕООД е търговска верига за бойлери, камини, отоплителни уреди, битова и бяла електродомакинска техника (хладилници, перални и миялни машини, готварски печки, климатици и др.), с президент Слави Божинов.

Освен веригата от магазини Дипломат, фирма Афродита Комерс извършва и търговия на едро с бяла и отоплителна техника, като за целта е основен дистрибутор на марките Дипломат, Елдом, Теси и др. Фирмата разполага със собствена търговска база за нуждите на търговията на едро с площ от 6000 м2. Над 200 фирми са клиентите на едро на фирмата.

Първият магазин отваря врати през 1992 г. в гр. Бургас. Следващата година заработва и вторият магазин на фирмата. На 20.06.2007 г. бе открит и най-новият магазин на фирмата – Дипломат 2, който е разположен в ЮПЗ, кв.Победа, ул.Чаталджа до бензиностанция Шел и е на площ от 600 м2. В него се предлагат всички артикули на фирмата, които наброяват над 10000 бр..

Разполагаме със собствен транспорт, чрез който извършваме безплатнa доставка в рамките на града.

В Афродита Комерс работят над 20 служители – предимно млади специалисти и консултант – продавачи в областта на битовата техника. Независимо онлайн или на място, бъдете сигурни, че ще бъдете информирани относно всяко Ваше запитване.

Предлагаме Ви комплексна услуга: продажба, доставка и монтаж на всички модели бойлери на територията на област Бургас.

Оригинални резервни части
• Монтажните работи се извършват при изградена ВиК инсталация
• Спазват се всички гаранционни изисквания на производителя

Целта и стратегията на фирмата е да задоволи максимално изискванията на своите клиенти с добро обслужване, високо качество на предлаганата техника, компетентна информация и атрактивна система за отстъпки на редовните клиенти.
За своите клиенти фирмата предлага и лизинг ДЖЕТКРЕДИТ.

В перспектива фирмата залага на:
• изграждането на нова и модерна складова база;
• изграждане и развитие на нови магазини от веригата.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.